De weg naar mobiele veiligheid

Als je zoekt naar een goede beveiligingssysteem voor je Blackberry of je Samsung phone, dan ben je op het goede adres. Elite Privacy is er om je de nodige bescherming te geven. Een ieder heeft belangrijke files op zijn of haar mobiel. Of ’t nou gaat om foto’s, email’s, documenten of notitie’s. Je wilt geen van ze verliezen.

Elite Privacy gebruikt Ciphr om ervoor te zorgen dat je met een gerust hart je dagelijkse bezigheden kunt doen. Het gebruikt ECC en PGP om je mobiele veiligheid te garanderen. Dus ’t werkt goed met PGP of ECC Blackberry. Als je een Samsung smartphone hebt met Samsung KNOX kun je geen betere combinatie vinden om je data te beveiligen.

Elite Privacy biedt tal van opties. Je kan veilig met vrienden chatten want alle berichten worden versleuteld. Alle data kun je in een back up plaatsen en veilig versturen. Daarnaast wordt je beschermt tegen data intappingen. Ook is het mogelijk om alle informatie in je smartphone te wissen. Dit kan op een afstand gebeuren, dus het komt goed van pas als je telefoon gestolen wordt.

Om over de andere opties meer te weten te komen kun je de website van Elite Privacy bezoeken. Vragen kun je wanneer je maar wilt stellen, omdat ze 24/7 uur en 7 dagen per week bechikbaar zijn. Het is mogelijk ’t anoniem te bestellen. Je kan zelf beslissen of je ’t zelf opgaat halen of als je wilt dat ’t geleverd wordt. Installatie wordt ook door hun gedaan.