Drie tips voor een geslaagd dagje strand

Zomertijd = bikinitijd

Een dagje strand is altijd een goed idee. Elk seizoen valt er wel wat te beleven aan de kust. Ga je schelpen rapen? Lekker uitwaaien of blijft het bij lekker niks doen of de laatste thrillers lezen op een strandlaken? Vooral in de zomer weten we de weg naar de zee te vinden. En daar hoort een strandschep bij voor de kinderen, een strandlaken en een bikini. En wie bikini zegt, zegt bikinilijn. Ga je voor een brazilian wax of haal je het scheermes boven?

Heerlijk bijlezen op een strandlaken

Heb je jouw fleurigste strandlaken klaarliggen? En bikini in de aanslag? Het enige dat nog ontbreekt is een goed boek, of magazine. Ga je voor lifestyle? Of of verkies je een thriller? En blader je graag door een magazine, of heb je een kindle bij de hand? Zorg ervoor dat je mobiel en / of kindle over voldoende batterij beschikt. Zo ben jij gegarandeerd van uren leesplezier. Blader doorheen de laatste gezondheids- en beautytips, want een dagje strand vormt een uitgelezen moment om bij te lezen over de laatste nieuwtjes of om eindelijk dat boek uit te lezen.

geslaagd dagje strand

Buienradar is je vriend

Ben je tijdens een spontane actie in Zandvoort of Scheveningen verzeild? Maar valt de dag in het water valt wanneer er tijdens het inparkeren boven je hoofd grote regenwolken hangen? Houd buienradar steeds bij de hand. Zo voorkom je teleurstelling bij aankomst en kan je je er eventueel op voorbereiden. De app is handig en zit er zelden naast!

Veel plezier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *