Hoe werken Salto sloten

Salto is een bekende merk van kwalitatieve en bekende merk in de wereld van beveiliging. Salto is niet alleen een Merk dit bedrijf heeft een voet print gemaakt die niet meer weg te denken is als wij het hebben over beveilig systemen. In 2001 heeft een ambitieuze groep specialisten in beveilig en techniek besloten om de mark over te nemen met een wereld klasse toegangscontrole systemen. Het bedrijf Salto is gevestigd in Oiartzun Spanje. Salto heeft op dit moment 24 eigen kantoren verspreid over 90 landen in de wereld

Toegangscontrole van Salto

Het doel van Salto toegangscontrole systeem is het eenvoudig maken van controle en toegang naar gebouwen en ruimtes die strenge controle vereisen. Hierdoor kan men zonder veel oponthoud en ongemak veilig een bepaalde ruimte of gebouw betreden. Dit systeem is niet alleen handig, snel en veilig maar ook goedkoper vergeleken met andere methodes. Daarnaast is dit systeem makkelijk te installeren, effici├źnt en kan ge-upgrade worden.

Elektronisch toegangscontrole systeem

In de afgelopen 10 jaar is Salto marktleider geweest van de elektronische toegangscontrole systeem fabrikanten over de gehele wereld. Met de SVN, het Salto Virtual Network platform heeft Salto zijn bed gemaakt voor de komende eeuw. Onder de elektronische controle systeem heb je ook de stand-alone sloten die oplaadbare baterijen gebruiken. Salto gebruikt een data-on-card technologie met gepatenteerde lees-schrijf functionaliteit, hiermee worden elektronische sloten en cilinders zonder kabels in een virtueel netwerk geplaatst welke door eenProAccess software aangestuurd worden. In de Salto bedrijven werken niet alleen ingenieurs maar ook persoenen in de functie van wiskundigen, fysici.