Laat uw vloerkleed reinigen voor jarenlang plezier

Een vloerkleed reinigen doe je niet even zelf. Het is onmogelijk om je vloerkleed in de wasmachine te stoppen en aan de slag met emmer en sop is haast onbegonnen werk. Maar wat moet je dan?

 

Waarom een vloerkleed reinigen?

Soms ontkom je niet aan vloerkleed reinigen. Bijvoorbeeld als er kinderen of huisdieren in huis zijn of gewoon, doordat de tand des tijds de boel er niet hygiënischer op maakt. Denk dan eens aan professioneel kleed reinigen. Het kleed wordt bij je thuis opgehaald, professioneel gereinigd en daarna weer thuisbezorgd. Lekker makkelijk en je hebt daarna nog jaren plezier van je kleed. Het reinigen van kleden kan voor allerlei materialen. Een Perzisch tapijt reinigen is net zo goed mogelijk als het opfrissen van een wollen tapijt of een berber tapijt.

 

Hoe gaat het vloerkleed reinigen in z’n werk?

Laat je je kleed reinigen dan wil je wel zeker weten dat er goed voor wordt gezorgd. Gelukkig kun je dat aan de professionals overlaten. Een wollen tapijt, berber tapijt of Perzisch tapijt reinigen is allemaal mogelijk. Nadat het kleed bij je thuis is opgehaald, wordt het aan een grondige inspectie onderworpen. De materialen, vlekken en andere aandachtspunten worden genoteerd en het juiste reinigingsmiddel wordt gekozen. Daarna wordt het kleed uitgeklopt. Een onderdeel van het vloerkleed reinigen dat erg belangrijk is, omdat er veel meer stof, vuil en haar in een kleed verzamelt dan je misschien denkt. Na het kloppen, volgt de voorbehandeling waarbij een reinigingsmiddel wordt aangebracht. Daarna wordt het kleed goed uitgespoeld, krijgen hardnekkige vlekken een extra behandeling en tenslotte wordt het kleed in een droogkamer gedroogd. Is alles in de na-inspectie goedgekeurd, dan wordt het kleed uiteindelijk weer helemaal fris bij je thuisbezorgd.

 

Vloerkleed reinigen

 

Is het reinigingsmiddel bij het vloerkleed reinigen schadelijk?

Nee, het reinigingsmiddel dat gebruikt wordt is biologisch afbreekbaar. Mens en dier kunnen na de behandeling probleemloos in contact komen met het gereinigde kleed. Zeker met kleine kinderen die veel over de vloer kruipen en huisdieren die voortdurend in contact komen met het vloeroppervlak, is dat handig om te weten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *