Notitieboekjes met je eigen logo laten je zien!

Notitieboekjes met je eigen logo zijn ideaal om overal gezien te worden. Zodra je een goed idee hebt, een herinnering wilt bewaren of gewoon even wat op wilt schrijven, kun je je eigen notitieboekje tevoorschijn halen. Heb je notitieboekjes met je eigen logo, dan kan iedereen om je heen gelijk kennismaken met jouw bedrijf. Hoe makkelijk wil je naamsbekendheid vergaren? Geef je de notitieboekjes ook nog een kek kleurtje, dan weet je zeker dat je opvalt als nooit tevoren.

 

Notitieboekjes met je eigen logo

 

Notitieboekjes met je eigen logo bedrukken

Notitieboekjes bedrukken klinkt ingewikkeld, maar dat is het helemaal niet. Door zelf je logo aan ons door te sturen, kunnen wij snel een notitieboekje maken dat aan jouw wensen voldoet. Notitieboekjes met je eigen logo zijn er uiteraard in verschillende soorten en maten. Je kunt kiezen van wat voor materiaal je notitieboekje gemaakt moet zijn, dat kan leer zijn, maar we hebben ook ecomaterialen. Daarnaast hebben we notitieboekjes met je eigen logo die in ringband zijn gebonden, of gewoon traditioneel. Natuurlijk is de cover ook belangrijk. Wil je notitieboekjes met je eigen logo in hardcover of is een zachte buitenkant ook prima? En natuurlijk het formaat, dat is ook belangrijk. Hoe groter het notitieboekje, hoe meer je erin kwijt kunt. Maar het is ook wel handig als het boekje niet al te groot is, zodat het gemakkelijk in je tas past of misschien in de binnenzak van je colbert? Wat je wensen ook zijn, wij regelen het voor je. Een topkwaliteit tegen een goede prijs en ook nog eens razendsnel geleverd. Wat wil je nog meer?

 

De oplage van notitieboekjes met je eigen logo

Je kunt notitieboekjes bedrukken en in een klein aantal afnemen, geen probleem. Als je alleen je eigen afdeling wilt voorzien van boekjes of na een training wat mee wilt geven aan je cursisten. Maar je kunt ook groots uitpakken en bijvoorbeeld notitieboekjes met je eigen logo weggeven als relatiegeschenk. En denk ook eens aan de kerstpakketten van je bedrijf, past daar niet ook zo’n leuk boekje in?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *