Verwerking door de seperator

Voor het effici├źnt en milieu vriendelijk verwerking van olie afvalstoffen is de Task separator de perfecte hulpmiddel. Deze separator werkt kosten verlagend bij elke stap van dumpen tot het recyclen van afval. Vanwege de lage viscositeit van het vloeistof water wordt water gebruikt als de medium in dit scheiding proces. En is voorzien van een zelfreinigende kom met een aantal kegelvormige schijven. Vanwege de hoge snelheid van de separator zorgt De zelfreinigende kom zorgt voor periodiek scheiden van vaste stoffen.

De hele omtrek van deze kom bestaat uit poorten die bediend worden door een elektrisch of hydraulisch aangedreven schuifdak in de kom. De poorten worden gebruikt het ledigen van de kom. In de bodem van de kom zit een openings mechanisme die zorgt voor zowel gedeeltelijk als volledig ledigen van de inhoud van de kom. Voor het volledig ledigen van de kom blijft de feed klep gesloten terwijl de evacuatie-poorten rondom de kom open moeten zijn. Bij het gedeeltelijke ledigen van de kom moeten zowel de evacuatie-poorten als de feed klep open staan.

De kennis en de ervaring van Task zijn vereist in de kwaliteit en de veelzijdigheid van deze Task disc separator. Het kan volledig ontwikkeld worden naar uw aan gegeven specificaties.

Met hun moderne ontwerppraktijken en ruime ervaring op het gebied van olie-industrie apparatuur beloofd Task een snelle levertijd en gratis probleemloos bedrijfsinstallatie. Deze Task separator is een heel slimme en betrouwbare uitvinding. Dit apparatuur zal zeker voor moderne productiebedrijven zorgen voor economische en milieu vriendelijke ontwikkeling.