Wietzaden webshop

Alhoewel het kweken van cannabisplantjes in Nederland verboden is, zijn er toch mensen die het erop wagen. Dat is niet vreemd gezien er mensen zijn die wiet voor medicinale redenen nodig hebben. Als je graag wietzaadjes wilt kweken, dan is het beter om zaadjes te planten dan stekjes te kopen. Sommige mensen denken dat stekken sneller gaat dan zaadjes planten, maar dat is niet het geval. Het kan trouwens mis gaan wanneer je stekjes koopt.

Allereerst is het beter om zo voorzichtig mogelijk te zijn. Je wilt niet met de stekjes gepakt worden en de kans is er ook dat de leverancier je niet altijd jonge stekjes geeft. Je moet ook opletten dat hij je geen mannelijke plantjes geeft, want om wiet te verbouwen heb je alleen vrouwelijke planten nodig. Dan hebben we het nog niet gehad over de ziektes die met de plantjes mee kunnen komen. Als je leverancier gepakt wordt, dan heb je ook niemand die je meer aan plantjes kan helpen.

Het kopen van wietzaadjes, daarentegen, is helemaal legaal. Je kunt ze in bulk kopen en heb je altijd meer bij de hand wanneer je nieuwe wietplantjes wilt hebben. Wanneer je wietzaadjes koopt, weet je precies welke soort wietplant je hebt. Als je weinig ruimte hebt, dan kun je voor plantjes kiezen die niet veel ruimte nodig hebben om te groeien.

Ben je geïnteresseerd in het kopen van wietzaadjes? Dan kun je dat bij Tinyseeds.nl doen. Ze hebben meer dan 40 soorten plantjes waar je uit kunt kiezen. Allemaal komen ze met foto’s en de nodige informatie die je kunt gebruiken voor het telen van de plantjes. Je kunt ook nagaan wat voor effect ze op je kunnen hebben. Als je vragen hebt, dan kun je die via hun contactformulier stellen of snel de chatbox gebruiken. Bezoek de website vandaag nog om te zien of jouw gewenste wietzaadjes daar ook verkrijgen zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *